New Orleans – Memphis, Tennessee (Noen plasser igjen)

Tur start 28.08.2018 – 13.09.2018

 

 

Vi starter rundturen i jazzens hjemby, New Orleans, kjent for sin løsslupne atmosfære, voodoo, den kreolske maten, samt Bourbon Street og gamlebyen French Quarter med sitt hektiske natteliv.

Det er også satt av tid til en tur inn i sumpene, hvor du får anledning til å oppleve alligatorer på nært hold.

Turen går fra New Orleans nordover mot Memphis – byen som har hatt så enorm betydning for bluesen og rockens utvikling. Her startet bl.a. Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis Presley, Otis Redding og B.B. King sine lysende karrierer. I Memphis sørger vi selvfølgelig for å besøke Graceland – Elvis Presleys hjem, som i dag er et museum.

Vi kjører videre mot countryhovedstaden Nashville, hvor vi vil oppleve en ekte country & western-pub med allsang. Herfra bærer det opp i fjellene og inn i indianerland mot Great Smoky Mountains National Park. Her får du anledning til å bli kjent med Tail of the Dragon – USAs mest kjente motorsykkelvei, berømt og besøkt for sine 318 svinger på 17,7 kilometer.

Herfra går turen sørover til Chattanooga, deretter mot kjente sørstatsbyer som Alabama og Montgomery, tilbake til New Orleans.