Sturgis Rally – Yellowstone Park

Tur start 04.08.2018 – 20.08.2018

 

Bli med oss til Sturgis Motorcycle Rally, et av verdens aller største bikertreff, som finner sted den første hele uken i august hvert år i byen Sturgis i Black Hills, South Dakota.

Det ble registrert mer enn 450.000 besøkende på treffet, hvorav de fleste ankom på en Harley-Davidson.

Det å se og høre mer enn en kvart million Harley-Davidson på ett og samme sted er ikke hverdagskost. Treffet har vært arrangert årlig siden 1938 med unntak av enkelte år under den andre verdenskrig, da treffet ble avlyst på grunn av bensinrasjonering. Sturgis Motorcycle Rally arrangeres i år 2015 for 75. gang.

Vi starter i Denver hvor vi ankommer med fly fra Skandinavia.

Turen går mot Yellowstone Nasjonal Park videre til Sturgis Rally.

På turen besøker vi blant annet Mount Rushmore med ansiktene til presidentene George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln. Vi vil også kjøre til Wounded Knee Indian Town, der den siste massakren av sioux-indianerne fant sted i år 1890.