Telefon +47 915 89 945 - mail@mctours.no

Gøteborg – Halmstad

Göteborg er Sveriges nest største by. Den ligger på vestkysten, ved munningen av Göta älv.

Tjolöholm Castle er en herregård , bygget 1898-1904, i Halland , Sverige . Den ligger på en halvøy i Kungsbackafjorden på Kattegat- kysten. Tjoloholm slott ble designet i kunst og håndverk stil av arkitekt Lars Israel Wahlmann.

Näsbokrok er et naturreservat i Ölmevalla sogn i Kungsbacka kommune i Halland .Reservatet ligger på spissen av Ölmanäshalvöns tips og er 89 hektar. Den er beskyttet siden 1972. Det har sjø og vind dannet et goldt og vakkert landskap av steinsprut, steiner og feiing myr. Det er også våte vasker og næringsfattige dammer. I disse vokser blant de sjeldne flokken valgt no .

Halland Museum for Kulturhistorie er et kulturhistorisk museum i Varberg, Sverige. Det ligger i Varberg festning. Museet var tidligere kjent som Varberg County Museum.

Falkenberg ligger langs en tradisjonell handelsrute langs den svenske vestkysten, ca 45 km nordvest for Halmstad og 105 km sør for Göteborg .

Halmstad er en port, universitet, industri og rekreasjon byen ved munningen av Nissan i provinsen av Halland på svenske vestkysten.

Overnatting/Spisesteder:

For anbefalte overnattingsteder og spisesteder trykk på de forskjellige strekningene nedenfor!

 

Sverige

 

Tilbake til Sverige turer

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Back to Top