Telefon +47 915 89 945 - mail@www.mctours.no

Kungshamn – Gøteborg

Kungshamn ligger på øya Smögen- en av Sveriges mest kjente attraksjoner. Siden 1970 er det en bro mellom Kungshamn og Smögen. Om sommeren hyppig båten den korte avstanden mellom Kungshamn og Smögen. Fiskeri- og skjærgårdsturer ut til bl.a. Hallo øya er veldig populært. I Kungshamn er det mange bedrifter og et stort handels- og tjenestetilbud.

Skaftö ligger i Lysekil øygruppen. Fiskebäckskil, Grundsund, Rågårdsvik, Stockevik og East Side er samfunn på øya. Grundsund er en av Sveriges siste gjenlevende autentiske fiskevær.

Mollösund ligger på sørsiden av Orust , skjermet av og med utsikt over Mollön. Dette er det eldste fiskeværet i Bohuslän og nå en moderne marina. Enten du kommer til sjø eller vei, er dette et historisk, innbydende og fascinerende sted.

 

I Stenungsund er et bredt spekter av opplevelser å dele eller delta i både kultur- og fritidsområde. Det er en omfattende klubbens aktiviteter for alle aldre og mange områder å utforske fra havet i vest til turstier, skoger og innsjøer i Black Valley i øst.

Carlstens Fästning er en stein festning ligger på Marstrand , på vestkysten av Sverige . Festningen ble bygget på kong Carl X Sveriges ordre etter Roskilde-traktaten , 1658, for å beskytte den nyoppkjøpte provinsen Bohuslän mot fiendtlige angrep.

Göteborg er Sveriges nest største by. Den ligger på vestkysten, ved munningen av Göta älv.

 

Overnatting/Spisesteder:

For anbefalte overnattingsteder og spisesteder trykk på de forskjellige strekningene nedenfor!

Sverige

 

Tilbake til Sverige turer

 

 

 

Riverton.hotell26.05
Novelhotell2605

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Tilbud

Get new posts by email:
Back to Top