Telefon +47 915 89 945 - mail@mctours.no

Moss – Kungshamn

Moss byr på vakre strender, et godt kulturliv, en spennende kunstscene gode kafeer og resturanter.

Strömstads næringsliv er i stor grad basert på turisme og grensehandel fra Norge. Tross det lave innbyggertallet har byen to systembolag og et av Nordens største kjøpesentre, Nordby Shoppingcenter.

Rossö er en liten øy som ligger cirka 10 km sør om strømstad. På sommeren er aktiviteten størst, da de mange sommerhyttene og campingen befolkes. Rossö har en broforbindelse til fastlandet.

Havstenssund er en småort i Tanum , Bohuslän , Västra götalands län . Havstenssund ligger 7 km nordvest for grebbestad , til slutt på en halvøy , Tanum eidet eller Havstenssund halvøya. Eldre staving av stedsnavn er Hafstensund og Havstensund.

Hornborgs slottsruin Alt som faktisk er igjen av denne festningen, er lave jordvegger. Wilhelm Berg utgravde den rundt 1900, fant kanon og musket baller, spyd og armbue pileheads og en kjempe cudgel.

Ramsvikslandet er en av fylkets mest besøkte naturreservat. Området er lett forvillet og har fine strender på Haby bukten og Tryggö.

Smögen er noe av det beste Sommer-Sverige har å by på. Ferske reker, salte bad, bra restauranter, vakker natur og opplevelser for store og små.

Overnatting/Spisesteder:

For anbefalte overnattingsteder og spisesteder trykk på de forskjellige strekningene nedenfor!

Sverige

 

 Tilbake til Sverige turer

 

 

Overnatting

 

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Back to Top