Telefon +47 915 89 945 - mail@mctours.no

Ecuador

Project Description

ECUADOR

 

Ecuador er et av de mest geografisk, kulturelt og biologisk mangfoldige landene i verden. Utrolige landskap som omfatter regnskoger, Andesfjellene, kystområder, ørkener og tropiske gress områder gjør dette sør-amerikanske landet til et paradis for forbløffende dyreliv, fantastiske panoramabilder samt rike antropologiske og kulturelle steder, som alle nyter godt på et eventyrsmotor.

Denne guidede motorsykkel eventyret tar deg til alt det beste kontinentet Ecuador har å tilby på dette uforglemmelige motorsykkel eventyret.

Vi besøker alle de store regionene i det kontinentale Ecuador – Andes, Kyst og Amazonasbassenget. Vi vil ha tid til å utforske de store byene Quito, Loja, Manta, Esmeraldas og Cuenca, inkludert mange steder deklarert «Verdensarvsteder» av De forente nasjoner.

Vi besøker de populære «gringo» -hallen som Canoa, Vilcabamba, Otavalo og Baños.

Vi vil oppleve de forskjellige mat og kulturer i Ecuador, som criolla-kjøkkenet i Esmeraldas, fersk kaffe fra plantasjer i Loja, fersk sjokolade fra kakaoplantasjene i Vinces, storslåtte supper fra Andesfjellene og dampet fisk innpakket i jungelbladene i Amazonas.

Motorsykkel-turen vil også ta deg utenfor banket spor for å utforske noen av de ville områdene i Ecuador. Det er en av de mest eventyrlystne motorsykkelturer som du kan gjøre, noe som gir deg tilgang til uberørte dyreliv og uforglemmelig innsikt i hvordan innfødte Ecuadorians har bodd i århundrer.

 

Informasjon om dags får du ved påmelding.

Antall tur dager med fly: 16 Dager

Tur start: 30.03.2021 – 14.04.2021

Pris: Fra 8000 kr nok pr pers

Påmelding og info:

Mctoursas@gmail.com

+47 915 89 945

Høydemeter for denne turen:

Content here.

Leave a reply

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Back to Top