Telefon +47 915 89 945 - mail@mctours.no

New Orleans – Los Angeles

«Cowboyturen»

Project Description

Vi starter rundturen i Jazzens hjemby, New Orleans, kjent for sin løsslupne atmosfære, voodoo, den kreolske maten, samt Bourbon Street og gamlebyen French Quarter med sitt hektiske natteliv.

new-orleans1 Her ser dere New Orleans.

Vi blir noen dager i New Orleans for å oppleve den berømte atmosfæren i Bourbon Street. Det er også satt av tid til en tur inn i sumpene, hvor du får anledning til å oppleve alligatorer på nært hold.

bourbon-street Bourbon Street.

Fra New Orleans kjører vi videre mot Los Angeles. Turen fortsetter videre langs den Meksikanske Gulf hvor vi følger kysten mot Texas og Galveston, hvor vi kjører Bluewater Highway på strandstripen på utsiden av sumpene til surferbyen Freeport. I Marathon i Texas overnatter vi på det kjente historiske hotellet Gage Hotel hvor vi unner oss litt ekstra luksus.

Herfra bærer det videre inn i landet i retning San Antonio og El Paso, New Mexico. Vi besøker flere nasjonalparker, og overnatter i beste westernstil i byer som El Paso og Tucson.

Turen går videre mot Tombstone hvor brødrene Wyatt, Virgil og Morgan Earp sammen med Doc Holliday, drepte brødre Clanton og McLaury i det beryktede revolveroppgjøret i OK Corral den 26. oktober 1881. Selveste Morgan Kane ble skrevet inn i denne autentiske hendelsen.

tombstone Tombstone.

I Tombstone besøker vi de legendariske barene Vogan’s Alley Bar, Big Nose Kate’s Saloon og Crystal Palace Saloon. Er vi heldige får vi med oss noen revolverdueller. Vi besøker Boothill Tombstone, gravplassen hvor mange av de mest kjente cowboyene og revolvermennene hviler, etter å ha møtt sin skjebne med støvlene på – derav navnet.

Deretter reiser vi videre mot San Diego og Los Angeles hvor opplevelsene står i kø.

 

All informasjon vedrørende dags etappene blir send ved bestilling.

 

Ta kontakt med oss på telefon for bestilling: +47 915 89 945

Tur start 22.04.2020 – 07.05.2020

Pris:
Guidet 16 dagers tur fra 8.000 kr nok

Passasjer fra 2.000 kr Nok

Baggasje i følgebil fra 1.000 kr Nok

Mctours As er behjelpelig med bestilling av fly, overnatting og motorsykkel.

 

Ta kontakt med oss på telefon for spørsmål +47 915 89 945, eller sent mail til Mctoursas@gmail.com

Leave a reply

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Back to Top