Telefon +47 915 89 945 - mail@www.mctours.no

Coast to Coast! Los Angeles – Florida

Coast to Coast! Los Angeles – Florida

 

Los Angeles er en storby i det sørlige Carlifornia på vestkysten av USA. Los Angeles er kjent som storprodusent av populærkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

Los Angeles-området har vært bebodd av den amerikanske urbefolkningen i tusenvis av år, i hovedsak av Chumashfolket og Tongvafolket.

Europeere kom til Los Angeles første gang i 1542, da Spanjolen Juan Cabrillo reiste gjennom området. Det var imidlertid ikke før i 1769 at spanjolene etablerte en permanent bosetning i området, da de etablerteMission San Gabriel Arcangel her.

Los Angeles har middelhavsklima, med mild, varm vinter og varm, tørr sommer. Vind fra havet gjør Los Angeles noe svalere enn områdene i innlandet. Om sommeren kan temperaturene komme over 32 °C, og på vinteren kan de komme over 19 °C. Los Angeles har 325 soldager i året og ca. 3250 timer solskinn. Det er bare i vinterhalvåret det kommer nedbør av betydning.

Attraksjoner:

  • Iron Hog Saloon er en kjent mortorsykkel saloon, den er kjent for filmen Erin Brockovich.

 

Turen går videre mot Tombstone hvor brødrene Wyatt, Virgil og Morgan Earp sammen med Doc Holliday, drepte brødre Clanton og McLaury i det beryktede revolveroppgjøret i OK Corral den 26. oktober 1881. Selveste Morgan Kane ble skrevet inn i denne autentiske hendelsen.

tombstone Tombstone.

I Tombstone besøker vi de legendariske barene Vogan’s Alley Bar, Big Nose Kate’s Saloon og Crystal Palace Saloon. Er vi heldige får vi med oss noen revolverdueller. Vi besøker Boothill Tombstone, gravplassen hvor mange av de mest kjente cowboyene og revolvermennene hviler, etter å ha møtt sin skjebne med støvlene på – derav navnet.

 

New Orleans er, med sine 454 863 innbyggere (2005), den største byen i den amerikanske delstaten Lousiana. Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718 under navnet Nouvelle-Orleans og er i dag en populær turistdestinasjon, kjent for sin løsslupne atmosfære, rike kulturliv og særegne mattradisjoner.

Med beliggenhet ved Mississippi-elvens utløp i Mexico-gulfen, har New Orleans gjennom tre århundrer vært et viktig knutepunkt for handel og kulturutveksling mellom forskjellige folkeslag. Utøvelsen av afrikanske musikalske tradisjoner rundt det sentrale torget Congo Square i den idag historiske bydelen French Quarter, samt oppblomstringen av musikalske klubber i prostitusjonsstrøket Storyville.

Byen er dessuten kjent for å ta vare på kulturelle og spirituelle overlevninger fra karibiske innvandrere, slik som voodoo-dyrkelse, og mat- og språktradisjoner fra franske immigranter som flyttet til sumpområdene vest for New Orleans etter å ha blitt drevet ut fra Nova Scotia av britene på 1800-tallet – de såkalte Cajuns. I nyere tid har forfatteren Anne Rice popularisert New Orleans som verdens vampyr-hovedstad.

Hvert år arrangeres det store karnevalet Mardi Gras, en begivenhet folk fra hele verden kommer for å få med seg. I tillegg til turismen sysselsetter oljeindustrien mange mennesker i New Orleans, som ligger geografisk nært store utvinningsfelter for olje og gass i Mexico-gulfen.

karnevalet-mardi-gras1  karnevalet-mardi-gras Bilder fra karnevalet Mardi Gras.

Bourbon Street er en gate i hjertet av New Orleans eldste bydel, det franske kvartalet i New Orleans . Den strekker seg 13 blokker fra Canal Street til Espande Avenue. Selv om det er nå først og fremst kjent for sine barer og strippeklubber, gir Bourbon Street historie en rik innsikt i New Orleans sin fortid.

Attraksjoner for i dag:

  • New Orleans Streetcars
  • New Orleans Historic Voodoo Museum
  • Vi spiser en felles lunch og middag i det franske kvartalet

 

Vi ankommer Daytona Beach og opplever Bike Week.

Daytona Beach Bike Week som er en mortorsykkel hendelsen som arrangeres årlig i Daytona Beach. Omtrent 500.000 mennesker besøker festivalen. Festlighetene inkluderer motorsykkelløp, konserter, fester, og street festivaler. Arrangementet holdes vanligvis på den første hele uken i mars, og sammen med Sturgis Mortorcycel Rally. Som den mest populære motorsykkel rally i USA.

 


Tur Start:

02.03 – 23.03.2018
02.03 – 23.03.2019

Pris:
Motorsykkelfører pris fra 49.000 kr NOK

Bilfører pris fra 39.000 kr NOK
Passasjer pris fra 29.000 kr NOK

Enkeltrom tillegg 600 kr NOK
Egne flybilletter -6000 kr NOK

Prisen inkluderer:
Flyreise tur/retur valgfri hoved flyplass i Skandinavia
Leie av MC eller bil
VIP forsikring
Bensin (gjelder kun MC)
Alle overnattingssteder i dobbeltrom (frokost på fleste hoteller)
Reiseleder på MC i front
Følgebil med bagasje og reservesykkel ( min 10 stk)

Følgene er ikke inkludert i priser:
Billetter til attraksjoner/parker

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Translate

简体中文繁體中文DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålРусскийSvenska

Reisegarantifondet

Tilbud

Get new posts by email:
Back to Top